Valet Parking

Drive plus

Uw bestemming is ons doel…

Valet Parking service

De “valet parking service”, dit is een service die wij zowel aan restaurants als aan particulieren leveren.

Restaurants: De parkeergelegenheid bij uw restaurant is lastig. U wilt niet dat uw klanten daar de dupe van worden. In dit geval kunt u Driveplus inschakelen. Wij zorgen ervoor dat 1 of meerdere chauffeurs uw gasten bij de voordeur van uw restaurant heel gastvrij ontvangen en de auto aannemen. Deze parkeren zij in de buurt van uw restaurant en wanneer de mensen weer naar huis gaan, haalt de chauffeur de desbetreffende auto weer op en kunnen de mensen zonder te wachten direct op weg.

Particulieren: U geeft bijvoorbeeld een feest of borrel bij u thuis en het parkeren is daar lastig. Uiteraard wilt u niet dat uw gasten veel moeite moeten doen om te parkeren of een lang eind moeten lopen. In dit geval kunt u Driveplus inschakelen. Wij zorgen ervoor dat 1 of meerdere chauffeurs uw gasten bij de voordeur van uw huis / locatie heel gastvrij ontvangen en de auto aannemen. Deze parkeren zij in de buurt van uw huis / locatie en wanneer de mensen weer naar huis gaan, haalt de chauffeur de desbetreffende auto weer op en kunnen de mensen zonder te wachten direct op weg.

Voor beiden van bovenstaande diensten hanteren wij een uurtarief van €31,65 excl. BTW per uur, per chauffeur. Met een minimum afname van 3 uur per chauffeur.

Vraag nu online een gratis offerte op maat aan

Onze diensten

Studentchauffeur

Een betrouwbare en zorgvuldig geselecteerde chauffeur draagt zorg voor een rustige en ontspannen reis.

+

Valetparking

De "valet parking service", dit is een service die wij zowel aan restaurants als aan particulieren leveren.

J

Thuisbreng service

wij brengen u en uw auto, na bijvoorbeeld een diner, veilig naar huis. Bij deze service hanteren wij ook het uurtarief van €31,65 excl. BTW per uur

Internationaal vervoer

Een chauffeur van Driveplus haalt de auto bij u thuis op en brengt de auto naar de gewenste bestemming.

Heeft u nog vragen
of hulp nodig?

e-mailadres

info@driveplus.nl

Telefoonnummer

088 - 242 83 95

Ons kantoor

Paterswoldseweg 80
9728 BM Groningen