Thuisbreng service

Drive plus

Uw bestemming is ons doel…

Driveplus Thuisbreng service

De “thuisbreng service”, wij brengen u en uw auto, na bijvoorbeeld een diner, veilig naar huis. Bij deze service hanteren wij ook het uurtarief van €31,65 excl. BTW per uur, hierbij geldt een minimale afname van 3 uur. De chauffeur maakt gebruik van het openbaar vervoer om naar u toe te komen en vanaf het eindpunt weer te vertrekken. Deze kosten zullen doorberekend worden, wanneer de chauffeur geen OV-kaart heeft.

Wanneer er geen mogelijkheid is voor de chauffeur om van het openbaar vervoer gebruik te maken na de rit zal de chauffeur eerst zijn eigen auto bij het eindadres zetten zodat hij na de rit weer thuiskomt. Indien de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om naar het startadres of eindadres te rijden zal een vergoeding van € 0,42 per km worden doorberekend.

Doordat onze chauffeurs studenten zijn en beschikken over een studentenreisproduct zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Aangezien de meeste chauffeurs een week-OV hebben, zal dit bij weekendritten wel vaker voorkomen. 

Vraag nu online een gratis offerte op maat aan

Onze diensten

Studentchauffeur

Een betrouwbare en zorgvuldig geselecteerde chauffeur draagt zorg voor een rustige en ontspannen reis.

+

Valetparking

De "valet parking service", dit is een service die wij zowel aan restaurants als aan particulieren leveren.

J

Thuisbreng service

wij brengen u en uw auto, na bijvoorbeeld een diner, veilig naar huis. Bij deze service hanteren wij ook het uurtarief van €31,65 excl. BTW per uur

Internationaal vervoer

Een chauffeur van Driveplus haalt de auto bij u thuis op en brengt de auto naar de gewenste bestemming.

Heeft u nog vragen
of hulp nodig?

e-mailadres

info@driveplus.nl

Telefoonnummer

088 - 242 83 95

Ons kantoor

Paterswoldseweg 80
9728 BM Groningen